Talkshow Beau: Vinden Gerald Roethof en Peter R. de Vries elkaar aardig? (video)

Talkshow Beau: Vinden Gerald Roethof en Peter R. de Vries elkaar aardig? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Gerald Roethof en Peter R. de Vries gingen vanavond flink in discussie met elkaar bij Beau. Op een gegeven moment komt Mart Smeets, die te gast is om te praten over zijn nieuwe boek, tussen beide: "Vinden jullie elkaar eigenlijk aardig?" De antwoorden van de heren zijn veelzeggend.

Talkshow <em>Beau</em>: Vinden Gerald Roethof en Peter R. de Vries elkaar aardig? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Gerald Roethof en Peter R. de Vries gingen vanavond flink in discussie met elkaar bij Beau. Op een gegeven moment komt Mart Smeets, die te gast is om te praten over zijn nieuwe boek, tussen beide: "Vinden jullie elkaar eigenlijk aardig?" De antwoorden van de heren zijn veelzeggend. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow Beau: Vinden Gerald Roethof en Peter R. de Vries elkaar aardig? (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow Beau: Vinden Gerald Roethof en Peter R. de Vries elkaar aardig? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier