Hugo de Jonge over coronavaccins in Op1: "We wedden op meerdere paarden" (video)

Hugo de Jonge over coronavaccins in Op1: "We wedden op meerdere paarden" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Corona-minister Hugo de Jonge zat vanavond bij Op1 om te praten over de coronavaccins. Hij vertelt hoe het kabinet te werk gaat in de aanschaf, maar ook in de verspreiding van het vaccin. "We wedden op meerdere paarden. (...) Het is uiteindelijk de bedoeling dat er zo'n 3,5 miljoen coronavaccins beschikbaar zijn."

Hugo de Jonge over <em>coronavaccins</em> in <em>Op1</em>: &quot;We wedden op meerdere paarden&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Corona-minister Hugo de Jonge zat vanavond bij Op1 om te praten over de coronavaccins. Hij vertelt hoe het kabinet te werk gaat in de aanschaf, maar ook in de verspreiding van het vaccin. "We wedden op meerdere paarden. (...) Het is uiteindelijk de bedoeling dat er zo'n 3,5 miljoen coronavaccins beschikbaar zijn." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge over coronavaccins in Op1: "We wedden op meerdere paarden" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge over coronavaccins in Op1: "We wedden op meerdere paarden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier