Hart van Nederland: geen mondkapjesplicht voor sekswerkers (video)

Hart van Nederland: geen mondkapjesplicht voor sekswerkers (video)

Vanaf 1 december moet iedereen vanaf dertien jaar een mondkapje dragen in de publieke binnenruimte. Voor sekswerkers geldt deze regel echter niet, zij worden niet verplicht een kapje te dragen tijdens hun werk. Jorma Bos is zelf sekswerker, en blij met het besluit van het kabinet. Volgens haar is een mondkapje met haar beroep niet te doen, ook de klanten zouden het niet op prijs stellen.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: geen mondkapjesplicht voor sekswerkers (video) Vanaf 1 december moet iedereen vanaf dertien jaar een mondkapje dragen in de publieke binnenruimte. Voor sekswerkers geldt deze regel echter niet, zij worden niet verplicht een kapje te dragen tijdens hun werk. Jorma Bos is zelf sekswerker, en blij met het besluit van het kabinet. Volgens haar is een mondkapje met haar beroep niet te doen, ook de klanten zouden het niet op prijs stellen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze video's Video: Bram Moszkowicz legt uit waarom mondkapjesplicht juridisch lastig ligt Bekijk deze video » Domien Verschuuren: "Mondkapjes zijn spannend, als een soort lingerie!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: geen mondkapjesplicht voor sekswerkers (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: geen mondkapjesplicht voor sekswerkers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier