Op1 gemist? Hans Klok: "Assistent Nathalie is zo belangrijk geweest" (video)

Op1 gemist? Hans Klok: "Assistent Nathalie is zo belangrijk geweest" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Hans Klok was te gast bij Op1 om te vertellen over zijn overleden assitente. Ze was nog maar 43 jaar, maar overleed aan baarmoederhalskanker. 21 jaar lang duurde de samenwerking. Daarover zegt Klok het volgende: "Ze was zoveel meer dan een assistente, ze was echt een artiest. Nathalie is zo belangrijk geweest voor waar ik nu ben."

<em>Op1</em> gemist? Hans Klok: &quot;Assistent <em>Nathalie</em> is zo belangrijk geweest&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Hans Klok was te gast bij Op1 om te vertellen over zijn overleden assitente. Ze was nog maar 43 jaar, maar overleed aan baarmoederhalskanker. 21 jaar lang duurde de samenwerking. Daarover zegt Klok het volgende: "Ze was zoveel meer dan een assistente, ze was echt een artiest. Nathalie is zo belangrijk geweest voor waar ik nu ben." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hans Klok: "Assistent Nathalie is zo belangrijk geweest" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hans Klok: "Assistent Nathalie is zo belangrijk geweest" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier