Het Uur van de Wolf: Linda Ronstadt - The Sound of My Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Linda Ronstadt - The Sound of My Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Linda Ronstadt - The Sound of My Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over Linda Ronstadt (1946), de zangeres die werkelijk alles kon zingen. SamenwerkingIn de jaren 70 was ze net zo beroemd als Beyoncé anno 2020, aldus Bonnie Raitt. Jackson Browne, Emmylou Harris, Dolly Parton en Aaron Neville vertellen over de samenwerking met Ronstadt. ParkinsonOok Linda zelf praat over haar leven, ondanks haar parkinson. Grootgebracht met de countrymuziek van Tucson, Arizona, komt Ronstadt in de jaren 60 in Los Angeles terecht in de folkrockhoek met The Stone Poneys. In de jaren 70 en 80 groeit ze uit tot rock queen. SinatraZe zingt naast popmuziek ook klassiek operette, nummers uit The Great American Songbook, Sinatra-songs met Nelson Riddle, en Mexicaanse mariachi-muziek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Documentaire over Linda Ronstadt (1946), de zangeres die werkelijk alles kon zingen.

Samenwerking
In de jaren 70 was ze net zo beroemd als Beyoncé anno 2020, aldus Bonnie Raitt. Jackson Browne, Emmylou Harris, Dolly Parton en Aaron Neville vertellen over de samenwerking met Ronstadt.

Parkinson
Ook Linda zelf praat over haar leven, ondanks haar parkinson. Grootgebracht met de countrymuziek van Tucson, Arizona, komt Ronstadt in de jaren 60 in Los Angeles terecht in de folkrockhoek met The Stone Poneys. In de jaren 70 en 80 groeit ze uit tot rock queen.

Sinatra
Ze zingt naast popmuziek ook klassiek operette, nummers uit The Great American Songbook, Sinatra-songs met Nelson Riddle, en Mexicaanse mariachi-muziek.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV