Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het album Back To Black zette Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als Rehab en Love Is A losing Game. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-songwriter, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal van Miami- en New York-sessies. IcoonBack to Black is de plaat die van Amy Winehouse een internationaal icoon maakt en die onverwacht drie keer platinum behaald en haar vijf Grammy's bezorgt, waaronder die voor Album van het Jaar. Er worden meer dan acht miljoen stuks van verkocht. Studio'sIn de documentaire gaat men terug naar de locaties waar de plaat werd opgenomen, zoals de Electric Lady Studios en de studio van Salaam Remi in Miami. Daar praten de makers van de film niet alleen met de twee producers van de plaat, Mark Ronson en Salaam Remi, maar ook met Dap Kings, Tom Elmhirst, platenbaas Darcus Reese en Ronnie Spector. The Voice Senior: Joke Tromp zingt Love Is A Losing Game Bekijk deze video » Glennis Grace deelt prachtige versie van 'You Know I’m No Good' (Amy Winehouse) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het album Back To Black zette Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als Rehab en Love Is A losing Game. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-songwriter, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal van Miami- en New York-sessies.

Icoon
Back to Black is de plaat die van Amy Winehouse een internationaal icoon maakt en die onverwacht drie keer platinum behaald en haar vijf Grammy's bezorgt, waaronder die voor Album van het Jaar. Er worden meer dan acht miljoen stuks van verkocht.

Studio's
In de documentaire gaat men terug naar de locaties waar de plaat werd opgenomen, zoals de Electric Lady Studios en de studio van Salaam Remi in Miami. Daar praten de makers van de film niet alleen met de twee producers van de plaat, Mark Ronson en Salaam Remi, maar ook met Dap Kings, Tom Elmhirst, platenbaas Darcus Reese en Ronnie Spector.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier