Protesten in Brazilië nadat witte beveiligers een zwarte man hebben gedood (video)

Protesten in Brazilië nadat witte beveiligers een zwarte man hebben gedood (video)

In Brazilië wordt in verschillende steden gedemonstreerd na de dood van Joao Alberto Silveira Freitas. Deze zwarte man is doodgeslagen door twee witte beveiligers van een supermarkt in Porto Alegre. De 40-jarige man zou een conflict hebben gehad met een van de medewerkers van de winkel. De man is minutenlang geslagen en een beveiliger zou met zijn knie op de rug van de man hebben geduwd, waardoor hij uiteindelijk om het leven is gekomen. De beveiligers zitten vast op verdenking van moord.

Bekijk beelden van de protesten in Brazilië in de video van het AD hieronder.

<em>Protesten in Brazilië</em> nadat witte beveiligers een zwarte man hebben gedood (video) In Brazilië wordt in verschillende steden gedemonstreerd na de dood van Joao Alberto Silveira Freitas. Deze zwarte man is doodgeslagen door twee witte beveiligers van een supermarkt in Porto Alegre. De 40-jarige man zou een conflict hebben gehad met een van de medewerkers van de winkel. De man is minutenlang geslagen en een beveiliger zou met zijn knie op de rug van de man hebben geduwd, waardoor hij uiteindelijk om het leven is gekomen. De beveiligers zitten vast op verdenking van moord. Bekijk beelden van de protesten in Brazilië in de video van het AD hieronder. Bizarre beelden: kunst uit Afrika Museum gestolen door Black Lives Matter-activisten Bekijk deze video » Heftige beelden: rellen in Washington door spanningen over verkiezingen Bekijk deze video »
Buitenland :
Protesten in Brazilië nadat witte beveiligers een zwarte man hebben gedood (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Protesten in Brazilië nadat witte beveiligers een zwarte man hebben gedood (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier