Beau gemist? Mart Smeets emotioneel als paarden Ronde Van Spanje onderbreken

Beau gemist? Mart Smeets emotioneel als paarden Ronde Van Spanje onderbreken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Mart Smeets is te gast bij Beau, vanwege zijn nieuwe boek over sport in coronatijd. De verslaggever deelt zijn mooiste sportmoment van het afgelopen jaar.

Mart Smeets: 'Zo verschrikkelijk mooi'
Smeets memoreert aan de Ronde Van Spanje, waarbij de wielrenners een aantal paarden tegenkwamen op de weg. De paarden schrikken en de leider neemt vervolgens de rest mee naar een veilige plek. “Ik vond dit zo verschrikkelijk mooi”, aldus Smeets. “In coronatijd houdt niemand het droog. Dit was het einde, dit was zo verschrikkelijk mooi.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Mart Smeets emotioneel als paarden Ronde Van Spanje onderbreken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Mart Smeets is te gast bij Beau, vanwege zijn nieuwe boek over sport in coronatijd. De verslaggever deelt zijn mooiste sportmoment van het afgelopen jaar. Bekijk ook Mart Smeets blikt terug op sportjaar: "2020, wat een pokkenjaar is dit!" (video) Bekijk deze video » Mart Smeets: 'Zo verschrikkelijk mooi'Smeets memoreert aan de Ronde Van Spanje, waarbij de wielrenners een aantal paarden tegenkwamen op de weg. De paarden schrikken en de leider neemt vervolgens de rest mee naar een veilige plek. “Ik vond dit zo verschrikkelijk mooi”, aldus Smeets. “In coronatijd houdt niemand het droog. Dit was het einde, dit was zo verschrikkelijk mooi.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Mart Smeets emotioneel als paarden Ronde Van Spanje onderbreken


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Mart Smeets emotioneel als paarden Ronde Van Spanje onderbreken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier