Mark Rutte roept op straat: ‘Maakt u zich geen zorgen om het Kabinet!’ (Beau)

Mark Rutte roept op straat: ‘Maakt u zich geen zorgen om het Kabinet!’ (Beau)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwerda maakt zich zorgen om het Kabinet, een aantal politici schijnt nogal te ruziën in deze coronacrisis. “We zitten in een van de grootste crises die een land kan doormaken, buiten oorlogstijd. Dan is het niet zo gek dat je af en toe even botst”, zegt Mark Rutte. Om dit duidelijk te maken roept de premier dit ook hard op straat: “Dames en heren, maakt u zich geen zorgen over het Kabinet!”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark Rutte</em> roept op straat: ‘Maakt u zich geen zorgen om het Kabinet!’ (<em>Beau</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Premier Mark Rutte bezorgd over coronacijfers: ‘Niet de richting die we willen’ (video) Bekijk deze video » Jaïr Ferwerda maakt zich zorgen om het Kabinet, een aantal politici schijnt nogal te ruziën in deze coronacrisis. “We zitten in een van de grootste crises die een land kan doormaken, buiten oorlogstijd. Dan is het niet zo gek dat je af en toe even botst”, zegt Mark Rutte. Om dit duidelijk te maken roept de premier dit ook hard op straat: “Dames en heren, maakt u zich geen zorgen over het Kabinet!” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark Rutte roept op straat: ‘Maakt u zich geen zorgen om het Kabinet!’ (Beau)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte roept op straat: ‘Maakt u zich geen zorgen om het Kabinet!’ (Beau) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier