The Voice Of Holland: Is Sem een kruising tussen Ali B en Elvis Presley?

The Voice Of Holland: Is Sem een kruising tussen Ali B en Elvis Presley?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

In The Voice Of Holland doet Sem auditie, en dat brengt heel wat teweeg bij Ali B. De coach herkent zichzelf namelijk op een nogal bijzondere manier. “Ik heb meegedaan aan een experiment. Ze hebben gevraagd of ik mijn zaad wilde mengen met dat van Elvis Presley”, aldus Ali. “Ik heb nooit de uitslag gekregen, maar hier is hij dames en heren!”

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Of Holland</em>: Is Sem een kruising tussen Ali B en Elvis Presley? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. In The Voice Of Holland doet Sem auditie, en dat brengt heel wat teweeg bij Ali B. De coach herkent zichzelf namelijk op een nogal bijzondere manier. “Ik heb meegedaan aan een experiment. Ze hebben gevraagd of ik mijn zaad wilde mengen met dat van Elvis Presley”, aldus Ali. “Ik heb nooit de uitslag gekregen, maar hier is hij dames en heren!” The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Of Holland: Is Sem een kruising tussen Ali B en Elvis Presley? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier