Video: TikTokker Charli D'Amelio verliest meer dan miljoen volgers na wangedrag

Video: TikTokker Charli D'Amelio verliest meer dan miljoen volgers na wangedrag

De bekende TikTokker Charli D’Amelio verliest meer dan één miljoen volgers op haar TikTok pagina. In een video op het kanaal The Amelio Family is te zien hoe de pas 16 jaar oude TikTokker zich ondankbaar en verwend opstelt tegenover haar familie en privékok, nadat ze slakken voorgeschoteld krijgen. Fans zijn klaar met het gedrag van Charli en besluiten haar massaal te ontvlogen. De Amerikaanse tiener zal er niet lang wakker van liggen aangezien ze bijna 100 miljoen volgers heeft op TikTok.

Bekijk de beelden van NOS waarin Charli zich misdraagt hieronder.

Video: TikTokker Charli D'Amelio verliest meer dan miljoen volgers na wangedrag De bekende TikTokker Charli D’Amelio verliest meer dan één miljoen volgers op haar TikTok pagina. In een video op het kanaal The Amelio Family is te zien hoe de pas 16 jaar oude TikTokker zich ondankbaar en verwend opstelt tegenover haar familie en privékok, nadat ze slakken voorgeschoteld krijgen. Fans zijn klaar met het gedrag van Charli en besluiten haar massaal te ontvlogen. De Amerikaanse tiener zal er niet lang wakker van liggen aangezien ze bijna 100 miljoen volgers heeft op TikTok. Bekijk de beelden van NOS waarin Charli zich misdraagt hieronder. Bekijk deze video Beau gemist? Prinses Laurentien van Oranje over TikTok-video dochter Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: TikTokker Charli D'Amelio verliest meer dan miljoen volgers na wangedragPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: TikTokker Charli D'Amelio verliest meer dan miljoen volgers na wangedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier