Batman Begins met Christian Bale zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer

Batman Begins met Christian Bale zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de superheldenfilm Batman Begins kunt streamen.

Vanavond is de spannende superheldenfilm Batman Begins te zien bij Veronica. Hierin speelt Christian Bale de rol van Batman, die na de moord op zijn ouders de wereld rondgaat om tegen onrecht te strijden. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerst stappen in de strijd tegen onrecht. Die strijd begint met maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon.

Batman Begins is zaterdagavond 21 november om 20:00 uur te zien op Veronica. Hieronder kun je alvast de trailer van Batman Begins bekijken.

<em>Batman Begins</em> met Christian Bale zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer Kijk hier waar je de superheldenfilm Batman Begins kunt streamen. Vanavond is de spannende superheldenfilm Batman Begins te zien bij Veronica. Hierin speelt Christian Bale de rol van Batman, die na de moord op zijn ouders de wereld rondgaat om tegen onrecht te strijden. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerst stappen in de strijd tegen onrecht. Die strijd begint met maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon. Batman Begins is zaterdagavond 21 november om 20:00 uur te zien op Veronica. Hieronder kun je alvast de trailer van Batman Begins bekijken. Bekijk deze video's Matt Damon keek zijn ogen uit: "Christian Bale is altijd aan het acteren!" Bekijk deze video » Kijktip: Batman Begins zondag te zien bij Veronica , bekijk de trailer Bekijk deze video »
Kijktip :
Batman Begins met Christian Bale zaterdag bij Veronica: bekijk de trailerJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Batman Begins met Christian Bale zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier