Hart van Nederland: Beelden na gewelddadige overval juwelier Katwijk

Hart van Nederland: Beelden na gewelddadige overval juwelier Katwijk

Een juwelier in het Zuid-Hollandse Katwijk is gisteren (20 november) rond 15:00 uur zwaargewond geraakt na een overval op de juwelier. Volgens ooggetuigen werd de juwelier meerdere malen met een hamer op zijn hoofd geslagen, de politie heeft twee mannen aangehouden. Op de beelden is de ravage te zien na de overval.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: Beelden na gewelddadige <em>overval</em> juwelier Katwijk Een juwelier in het Zuid-Hollandse Katwijk is gisteren (20 november) rond 15:00 uur zwaargewond geraakt na een overval op de juwelier. Volgens ooggetuigen werd de juwelier meerdere malen met een hamer op zijn hoofd geslagen, de politie heeft twee mannen aangehouden. Op de beelden is de ravage te zien na de overval. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze video's Illegaal feestje bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord' Bekijk deze video » Zien: peperdure Jaguar in de prak gereden tijdens straatrace in Haarlem Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Beelden na gewelddadige overval juwelier KatwijkCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Beelden na gewelddadige overval juwelier Katwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier