Massaal testen zorgt er niet voor dat we alle maatregelen kunnen opheffen (video)

Massaal testen zorgt er niet voor dat we alle maatregelen kunnen opheffen (video)

Herhaaldelijk de bevolking testen op corona blijkt niet de oplossing om alle maatregelen los te laten. Dat is onderzocht door het UMC Utrecht. Marc Bonten geeft aan dat bepaalde evenementen misschien door kunnen gaan, maar er is absoluut geen sprake van het opheffen van de opgelegde maatregelen.

Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder.

<em>Massaal</em> testen zorgt er niet voor dat we alle <em>maatregelen</em> kunnen opheffen (video) Herhaaldelijk de bevolking testen op corona blijkt niet de oplossing om alle maatregelen los te laten. Dat is onderzocht door het UMC Utrecht. Marc Bonten geeft aan dat bepaalde evenementen misschien door kunnen gaan, maar er is absoluut geen sprake van het opheffen van de opgelegde maatregelen. Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Marieke Blom over het vaccineren van de bevolking Bekijk deze video » Video: Zoon Donald Trump Junior ook besmet met coronavirus Bekijk deze video »
Nieuws :
Massaal testen zorgt er niet voor dat we alle maatregelen kunnen opheffen (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Massaal testen zorgt er niet voor dat we alle maatregelen kunnen opheffen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier