Kijktip: Batman Begins zaterdag te zien op Veronica (trailer)

Kijktip: Batman Begins zaterdag te zien op Veronica (trailer)

Veel mensen kennen het meesterwerkje The Dark Knight, maar heb je ooit zijn voorganger gezien? Goed nieuws: Batman Begins is zaterdag om 20.30 uur te zien op Veronica.

Kijktip: <em>Batman Begins</em> zaterdag te zien op Veronica (trailer) Veel mensen kennen het meesterwerkje The Dark Knight, maar heb je ooit zijn voorganger gezien? Goed nieuws: Batman Begins is zaterdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Na de moord op zijn ouders reist de gedesillusioneerde Bruce Wayne de wereld rond om tegen onrecht te strijden. Hij keert terug naar Gotham en onthult zijn alter ego Batman, een gemaskerde held die zijn kracht en intelligentie in combinatie met geavanceerde apparatuur gebruikt om de duistere krachten te bestrijden die zijn geboortestad bedreigen. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Die strijd begint met maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon. Bekijk de trailer hierboven. Batman Begins is op zaterdag 21 november om 20.00 uur te zien op Veronica. Je kunt de film ook kijken op Netflix. Bekijk ook Kijktip: Nolan-klassieker The Dark Knight zondag te zien bij Veronica (trailer) Bekijk deze video » Bekijk de eerste trailer van The Batman (zomer 2021 in de bioscoop) Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Batman Begins zaterdag te zien op Veronica (trailer)

Na de moord op zijn ouders reist de gedesillusioneerde Bruce Wayne de wereld rond om tegen onrecht te strijden. Hij keert terug naar Gotham en onthult zijn alter ego Batman, een gemaskerde held die zijn kracht en intelligentie in combinatie met geavanceerde apparatuur gebruikt om de duistere krachten te bestrijden die zijn geboortestad bedreigen. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Die strijd begint met maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon.

Bekijk de trailer hierboven. Batman Begins is op zaterdag 21 november om 20.00 uur te zien op Veronica. Je kunt de film ook kijken op Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Batman Begins zaterdag te zien op Veronica (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier