Kijken: Gerard Cox vanavond bij Sterren op het Doek (video)

Kijken: Gerard Cox vanavond bij Sterren op het Doek (video)

Vanavond is de acteur, zanger en rasechte Rotterdammer Gerard Cox te zien in Sterren op het Doek. Voor een echte Rotterdammers is er uiteraard geen betere plek om door drie schilders geportretteerd te worden dan het Oude Luxor Theater, één van de (culturele) blikvangers van de stad.

Cox neemt plaats voor een openhartig en bijzonder ontroerend gesprek met Akyol. Hierin vertelt Cox over zijn enerverende carrière, de adoratie voor zijn vader en hoe het is om zelf vader te zijn.

Kijken: Gerard Cox vanavond bij <em>Sterren op het Doek</em> (video) Vanavond is de acteur, zanger en rasechte Rotterdammer Gerard Cox te zien in Sterren op het Doek. Voor een echte Rotterdammers is er uiteraard geen betere plek om door drie schilders geportretteerd te worden dan het Oude Luxor Theater, één van de (culturele) blikvangers van de stad. Cox neemt plaats voor een openhartig en bijzonder ontroerend gesprek met Akyol. Hierin vertelt Cox over zijn enerverende carrière, de adoratie voor zijn vader en hoe het is om zelf vader te zijn. Bekijk de promo hierboven. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Cox in Sterren Op Het Doek: ‘Ik heb wel graag dat het lijkt’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Kijken: Gerard Cox vanavond bij Sterren op het Doek (video)

Bekijk de promo hierboven. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Gerard Cox vanavond bij Sterren op het Doek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen