Zien: The Voice of Holland heeft nog lang niet de bodem bereikt (video)

Zien: The Voice of Holland heeft nog lang niet de bodem bereikt (video)

Vrijdag begon het nieuwe seizoen van The Voice of Holland op RTL 4. Naast uitstekende kijkcijfers is ook het talent in het programma nog lang niet op.

Zien: <em>The Voice of Holland</em> heeft nog lang niet de bodem bereikt (video) Vrijdag begon het nieuwe seizoen van The Voice of Holland op RTL 4. Naast uitstekende kijkcijfers is ook het talent in het programma nog lang niet op. Zo was daar ineens Lucas van Roekel, die vriend en vijand verraste. Ook de 18-jarige Hanin maakt indruk op de vier coaches: "Dat ik als vluchteling alles kan laten zien, dat is dat veel van wat ik wil bereiken." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de volledige eerste aflevering van The Voice of Holland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ali B en Jan Smit laten in Beau exclusief voorproefje The Voice of Holland zien Bekijk deze video » Spectaculaire auditie The Voice of Holland: Lucas van Roekel zingt Jealous (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: The Voice of Holland heeft nog lang niet de bodem bereikt (video)

Zo was daar ineens Lucas van Roekel, die vriend en vijand verraste. Ook de 18-jarige Hanin maakt indruk op de vier coaches: "Dat ik als vluchteling alles kan laten zien, dat is dat veel van wat ik wil bereiken."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de volledige eerste aflevering van The Voice of Holland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: The Voice of Holland heeft nog lang niet de bodem bereikt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier