Wie het laatst lacht... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie het laatst lacht... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie het laatst lacht... gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wendy van Dijk neemt deze week Ronnie Flex in de maling in het verborgencameraprogramma Wie het laatst lacht..., waarin ze ook onbekende Nederlanders met haar typetjes een hele bijzondere dag bezorgt. OptredenRapper Ronnie Flex wordt midden in zijn optreden in de maling genomen door hiphopartiest Bizzey. RondspokenIn dezelfde aflevering is oma Rietje te zien. Zij woont in een heel schattig huisje, waar haar overleden man nog rondspookt en nietsvermoedende bezorgers flink laat schrikken. Gekke mensenEven een welverdiende vakantie verwoesten? Laat dat maar aan de makers van dit programma over. Als Faye denkt te kunnen genieten van haar welverdiende vakantie, komen er wel hele gekke mensen de camping verstoren. Wie Het Laatst Lacht: Wendy van Dijk als asociale winkelmedewerker Bekijk deze video » Terugkijken: Yolanthe wordt vals beschuldigd in grap Wie Het Laatst Lacht Bekijk deze video »
Uitzending :
Wie het laatst lacht... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wendy van Dijk neemt deze week Ronnie Flex in de maling in het verborgencameraprogramma Wie het laatst lacht..., waarin ze ook onbekende Nederlanders met haar typetjes een hele bijzondere dag bezorgt.

Optreden
Rapper Ronnie Flex wordt midden in zijn optreden in de maling genomen door hiphopartiest Bizzey.

Rondspoken
In dezelfde aflevering is oma Rietje te zien. Zij woont in een heel schattig huisje, waar haar overleden man nog rondspookt en nietsvermoedende bezorgers flink laat schrikken.

Gekke mensen
Even een welverdiende vakantie verwoesten? Laat dat maar aan de makers van dit programma over. Als Faye denkt te kunnen genieten van haar welverdiende vakantie, komen er wel hele gekke mensen de camping verstoren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie het laatst lacht


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie het laatst lacht... gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier