Even tot Hier gemist? Dit is waarom het coronavaccin veilig is

Even tot Hier gemist? Dit is waarom het coronavaccin veilig is

Hieronder zie je een fragment uit het programma Even tot Hier van zaterdag 21 november. Je kan deze uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Het duurt niet lang meer of het coronavaccin is beschikbaar. Nu zegt echter een groot deel van de Nederlanders dat ze het niet vertrouwen. Het argument is dat de ontwikkeling veel sneller is gegaan dan normaal. In Even tot Hier wordt uitgelegd dat dat mogelijk was doordat veel meer onderzoekers tegelijkertijd aan het vaccin werkten én dat er werd voortgeborduurd op een bestaand vaccin.

<em>Even tot Hier</em> gemist? Dit is waarom het coronavaccin veilig is Hieronder zie je een fragment uit het programma Even tot Hier van zaterdag 21 november. Je kan deze uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Het duurt niet lang meer of het coronavaccin is beschikbaar. Nu zegt echter een groot deel van de Nederlanders dat ze het niet vertrouwen. Het argument is dat de ontwikkeling veel sneller is gegaan dan normaal. In Even tot Hier wordt uitgelegd dat dat mogelijk was doordat veel meer onderzoekers tegelijkertijd aan het vaccin werkten én dat er werd voortgeborduurd op een bestaand vaccin. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Even tot Hier gemist? Dit is waarom het coronavaccin veilig is

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier gemist? Dit is waarom het coronavaccin veilig is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier