Zo zie je aan de wolken wat voor weer eraan komt (video)

Zo zie je aan de wolken wat voor weer eraan komt (video)

De herfst biedt veel afwisseling op het gebied van het weer. De zon kan schijnen, maar het kan ook plotseling gaan regenen. Wolken kunnen je helpen om je eigen weersverwachting op te stellen. In deze video van Weerplaza wordt uitgelegd hoe je het weer zelf goed kunt inschatten.

Bekijk hieronder de video van Weerplaza.

Zo zie je aan de <em>wolken</em> wat voor weer eraan komt (video) De herfst biedt veel afwisseling op het gebied van het weer. De zon kan schijnen, maar het kan ook plotseling gaan regenen. Wolken kunnen je helpen om je eigen weersverwachting op te stellen. In deze video van Weerplaza wordt uitgelegd hoe je het weer zelf goed kunt inschatten. Bekijk hieronder de video van Weerplaza. Bekijk ook Kijken: NK Allround is "lekker" na aflasting internationaal schaatsen (video) Bekijk deze video » Even tot Hier: Nieuw groep voor boeren die boos zijn, maar niet achterlijk Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Farmers Defence Force slaat weer toe en wil eigen omroep Bekijk deze video »
Weer :
Zo zie je aan de wolken wat voor weer eraan komt (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zo zie je aan de wolken wat voor weer eraan komt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen