Dieven rammen met auto in dure kledingzaak in Apeldoorn: ''Nog meer omzetverlies de komende weken''

Dieven rammen met auto in dure kledingzaak in Apeldoorn: ''Nog meer omzetverlies de komende weken''

In de nacht van zaterdag op zondag is bij kledingwinkel Bla-Bla Deluxe in Apeldoorn een ramkraak gepleegd. De daders hebben een flinke ravage aangericht, de eigenaar reageert aangeslagen na de diefstal en vreest grote omzetverliezen.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Dieven</em> rammen met auto in dure kledingzaak in Apeldoorn: ''Nog meer omzetverlies de komende weken'' In de nacht van zaterdag op zondag is bij kledingwinkel Bla-Bla Deluxe in Apeldoorn een ramkraak gepleegd. De daders hebben een flinke ravage aangericht, de eigenaar reageert aangeslagen na de diefstal en vreest grote omzetverliezen. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Vuurwerkprotesten tegen verbod: ''De overheid pakt dit van ons af'' Bekijk deze video » Zien: Hevige woningbrand in Groningse Wedde (video) Bekijk deze video » Heftig: Man overlijdt na aanval haai in Australië Bekijk deze video »
Nieuws :
Dieven rammen met auto in dure kledingzaak in Apeldoorn: ''Nog meer omzetverlies de komende weken''Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dieven rammen met auto in dure kledingzaak in Apeldoorn: ''Nog meer omzetverlies de komende weken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier