Spuiten & Slikken Climax: mannen aan de pil, een goed idee? (video)

Spuiten & Slikken Climax: mannen aan de pil, een goed idee? (video)

Wetenschappers zijn al jaren bezig met de ontwikkeling van de mannenpil: een anticonceptiepil voor mannen. De pil werkt, maar het duurt nog even voordat deze op de markt komt, omdat de pil nog uitgebreid getest moet worden. In deze aflevering van Spuiten & Slikken Climax praten Dzifa, Jurre, Emma en Jamaal erover. Zien zij het zitten, zo'n mannenpil? En wat zijn de voor- en nadelen?

Bekijk de video van Spuiten & Slikken Climax hieronder:

<em>Spuiten &amp; Slikken Climax</em>: mannen aan de pil, een goed idee? (video) Wetenschappers zijn al jaren bezig met de ontwikkeling van de mannenpil: een anticonceptiepil voor mannen. De pil werkt, maar het duurt nog even voordat deze op de markt komt, omdat de pil nog uitgebreid getest moet worden. In deze aflevering van Spuiten & Slikken Climax praten Dzifa, Jurre, Emma en Jamaal erover. Zien zij het zitten, zo'n mannenpil? En wat zijn de voor- en nadelen? Bekijk de video van Spuiten & Slikken Climax hieronder: Bekijk ook Geen alcohol meer kopen na 20.00 uur, houden mensen zich daaraan? (video) Bekijk deze video » Spuiten & Slikken: Een maand microdoseren met truffels, hoe werkt dat? (video) Bekijk deze video » Spuiten & Slikken Climax: Is abortus voor iedereen toegankelijk? (video) Bekijk deze video »
TV :
Spuiten & Slikken Climax: mannen aan de pil, een goed idee? (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spuiten & Slikken Climax: mannen aan de pil, een goed idee? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen