Hans Wiegel in WNL Op Zondag: "Warm-rechts is een onzin-term" (video)

Hans Wiegel in WNL Op Zondag: "Warm-rechts is een onzin-term" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv.

Oud VVD-politicus Hans Wiegel was te gast bij WNL Op Zondag om te praten over zijn nieuwe boek én over de huidige gang van zaken bij de VVD. De VVD lijkt een koerswijziging hebben ingezet met thema's als kinderopvang en hogere belastingen voor bedrijven. Wiegel reageert op deze koerswijziging: "De linksere koers kan verkeerd uitpakken. (...) Veel mensen die altijd op de VVD stemmen zouden dat niet willen."

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Hans Wiegel in <em>WNL Op Zondag</em>: &quot;Warm-rechts is een onzin-term&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv. Oud VVD-politicus Hans Wiegel was te gast bij WNL Op Zondag om te praten over zijn nieuwe boek én over de huidige gang van zaken bij de VVD. De VVD lijkt een koerswijziging hebben ingezet met thema's als kinderopvang en hogere belastingen voor bedrijven. Wiegel reageert op deze koerswijziging: "De linksere koers kan verkeerd uitpakken. (...) Veel mensen die altijd op de VVD stemmen zouden dat niet willen." Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Onno Hoes in WNL Op Zondag: "Kabinet doet te weinig aan woningnood" (video) Bekijk deze video » WNL Op Zondag: zit de rechter te veel op de stoel van de politiek? (video) Bekijk deze video » Theo Hiddema: "Hang afluisterapparatuur op in salafistische moskeeën" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Hans Wiegel in WNL Op Zondag: "Warm-rechts is een onzin-term" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Wiegel in WNL Op Zondag: "Warm-rechts is een onzin-term" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier