Minister Grapperhaus: "Burgemeesters geadviseerd het te verbieden" (video)

Minister Grapperhaus: "Burgemeesters geadviseerd het te verbieden" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv.

Een aantal gemeenten gaat naast vuurwerk, ook carbidschieten verbieden tijdens de jaarwisseling. Dat werd afgelopen dagen bekend. Ferd Grapperhaus, minister van Veiligheid en Justitie vertelt bij WNL Op Zondag over deze gang van zaken: "Wij kunnen het (carbidschieten) als kabinet niet verbieden, maar ik heb de voorzitters van de veiligheidsregio's geadviseerd het advies aan burgermeesters uit te brengen om carbidschieten te verbieden." Dit geldt overigens alleen voor plaatsen, zoals steden, waar carbitschieten minder geschikt is.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Minister <em>Grapperhaus</em>: &quot;Burgemeesters geadviseerd het te verbieden&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van WNL Op Zondag Hans Wiegel in WNL Op Zondag: "Warm-rechts is een onzin-term" (video) Bekijk deze video » Een aantal gemeenten gaat naast vuurwerk, ook carbidschieten verbieden tijdens de jaarwisseling. Dat werd afgelopen dagen bekend. Ferd Grapperhaus, minister van Veiligheid en Justitie vertelt bij WNL Op Zondag over deze gang van zaken: "Wij kunnen het (carbidschieten) als kabinet niet verbieden, maar ik heb de voorzitters van de veiligheidsregio's geadviseerd het advies aan burgermeesters uit te brengen om carbidschieten te verbieden." Dit geldt overigens alleen voor plaatsen, zoals steden, waar carbitschieten minder geschikt is. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Onno Hoes in WNL Op Zondag: "Kabinet doet te weinig aan woningnood" (video) Bekijk deze video » WNL Op Zondag: zit de rechter te veel op de stoel van de politiek? (video) Bekijk deze video » Theo Hiddema: "Hang afluisterapparatuur op in salafistische moskeeën" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Minister Grapperhaus: "Burgemeesters geadviseerd het te verbieden" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Minister Grapperhaus: "Burgemeesters geadviseerd het te verbieden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen