Ferd Grapperhaus bij WNL: "Nog 10 jaar bezig om drugsprobleem op te lossen" (video)

Ferd Grapperhaus bij WNL: "Nog 10 jaar bezig om drugsprobleem op te lossen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv.

Ferd Grapperhaus zei vandaag in WNL Op Zondag dat het drugsprobleem in Nederland nog lang niet is opgelost. Sterker nog: het gaat volgens hem nog minstens acht tot tien jaar duren voordat het zover is. Oorzaken hiervoor zijn volgens hem onder andere de opkomst van Colombianen en Mexicanen die in Nederland starten met het produceren van drugs. "Heel gevaarlijk".

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Ferd Grapperhaus bij <em>WNL</em>: &quot;Nog 10 jaar bezig om <em>drugsprobleem</em> op te lossen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van 22 november terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van WNL Op Zondag Hans Wiegel in WNL Op Zondag: "Warm-rechts is een onzin-term" (video) Bekijk deze video » Minister Grapperhaus: "Burgemeesters geadviseerd het te verbieden" (video) Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus zei vandaag in WNL Op Zondag dat het drugsprobleem in Nederland nog lang niet is opgelost. Sterker nog: het gaat volgens hem nog minstens acht tot tien jaar duren voordat het zover is. Oorzaken hiervoor zijn volgens hem onder andere de opkomst van Colombianen en Mexicanen die in Nederland starten met het produceren van drugs. "Heel gevaarlijk". Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Minister Kaag vindt combinatie Biden en Harris fantastisch: ''Dit geeft enorme kansen'' Bekijk deze video » WNL Op Zondag gemist? "Trump zal niet uit beeld verdwijnen" (video) Bekijk deze video » WNL Op Zondag: "Donald Trump ondermijnt vertrouwen in democratie" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Ferd Grapperhaus bij WNL: "Nog 10 jaar bezig om drugsprobleem op te lossen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ferd Grapperhaus bij WNL: "Nog 10 jaar bezig om drugsprobleem op te lossen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen