De menselijke anatomie uitgelegd met botten en TikTok (video)

De menselijke anatomie uitgelegd met botten en TikTok (video)

The Intitute of Human Anatomy in de Verenigde Staten gebruikt sinds kort een bijzondere manier om mensen te vertellen over het hoe en wat rondom de menselijke anatomie. Mede door corona is TikTok een uitkomst. In deze video van Now This zie je hoe ze dat doen.

Bekijk de video van Now This hieronder:

De menselijke anatomie uitgelegd met <em>botten en TikTok</em> (video) The Intitute of Human Anatomy in de Verenigde Staten gebruikt sinds kort een bijzondere manier om mensen te vertellen over het hoe en wat rondom de menselijke anatomie. Mede door corona is TikTok een uitkomst. In deze video van Now This zie je hoe ze dat doen. Bekijk de video van Now This hieronder: Bekijk ook Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video) Bekijk deze video » Video: TikTokker Charli D'Amelio verliest meer dan miljoen volgers na wangedrag Bekijk deze video » Wie Het Laatst Lacht: Bezorgers in Wendy's spookhuis: ''Ik schrik me de rambam!'' Bekijk deze video »
Nieuws :
De menselijke anatomie uitgelegd met botten en TikTok (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De menselijke anatomie uitgelegd met botten en TikTok (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen