Zien: bloemenzee voor omgekomen brandweerman in Den Dolder (video)

Zien: bloemenzee voor omgekomen brandweerman in Den Dolder (video)

Zaterdagochtend (21 november) is een brandweerman omgekomen in Den Dolder. Hij viel in een liftschacht in een appartementencomplex. In dit fragment van Hart van Nederland zie en hoor je de reactie van buurtbewoners en brandweerlieden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Zien: <em>bloemenzee</em> voor omgekomen brandweerman in Den Dolder (video) Zaterdagochtend (21 november) is een brandweerman omgekomen in Den Dolder. Hij viel in een liftschacht in een appartementencomplex. In dit fragment van Hart van Nederland zie en hoor je de reactie van buurtbewoners en brandweerlieden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Zien: Hevige woningbrand in Groningse Wedde (video) Bekijk deze video » Heftig: Man overlijdt na aanval haai in Australië Bekijk deze video » Dieven rammen met auto in dure kledingzaak in Apeldoorn: ''Nog meer omzetverlies de komende weken'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: bloemenzee voor omgekomen brandweerman in Den Dolder (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: bloemenzee voor omgekomen brandweerman in Den Dolder (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen