Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video)

Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video)

Vanavond om 21.20 uur is alweer de laatste aflevering van seizoen 12 van Zondag met Lubach. Het was een veelbewogen week, en we hopen natuurlijk dat Arjen en zijn team weer een mooie uitzending hebben. Onder de video kan je de fragmenten bekijken van vorige week.

Bekijk de video van Zondag met Lubach hieronder:

Bekijk hier de promo van <em>Zondag met Lubach</em>, &quot;zonder Twan Huys&quot; (video) Vanavond om 21.20 uur is alweer de laatste aflevering van seizoen 12 van Zondag met Lubach. Het was een veelbewogen week, en we hopen natuurlijk dat Arjen en zijn team weer een mooie uitzending hebben. Onder de video kan je de fragmenten bekijken van vorige week. Bekijk de video van Zondag met Lubach hieronder: Bekijk ook Primeur bij Zondag met Lubach: Cultuursector krijgt geen vaccin Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Artikel 32 uit grondwet "beschermt kinderen niet" Bekijk deze video » Zondag met Lubach: Arjen Lubach begraaft democratie in Hongkong (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier