Zien: Jeroen van Koningsbrugge schrijft nieuw kinderboek met zijn vrouw

Zien: Jeroen van Koningsbrugge schrijft nieuw kinderboek met zijn vrouw

Jeroen van Koningsbrugge en zijn vrouw Marie-Claire konden de coronacrisis goed gebruiken: de schreven in die bijzondere tijd hun tweede kinderboek, genaamd 'Elvis & Jones in Malibu'. De avonturen van de hoofdpersonen zijn gebaseerd op verhalen van hun eigen kinderen en dat maakt het een persoonlijk boek vol mooie herinneringen.

Zien: <em>Jeroen van Koningsbrugge</em> schrijft nieuw kinderboek met zijn vrouw Jeroen van Koningsbrugge en zijn vrouw Marie-Claire konden de coronacrisis goed gebruiken: de schreven in die bijzondere tijd hun tweede kinderboek, genaamd 'Elvis & Jones in Malibu'. De avonturen van de hoofdpersonen zijn gebaseerd op verhalen van hun eigen kinderen en dat maakt het een persoonlijk boek vol mooie herinneringen. Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook I Can See Your Voice: Ronnie Flex beschouwt zingen met autotune als 'live' Bekijk deze video » Jinek gemist? Jeroen van Koningsbrugge over Kamp van Koningsbrugge Bekijk deze video »
Show :
Zien: Jeroen van Koningsbrugge schrijft nieuw kinderboek met zijn vrouw

Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven.



Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeroen van Koningsbrugge schrijft nieuw kinderboek met zijn vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier