Kijken: Dit is de reden van de kritiek op Harry en Meghan (video)

Kijken: Dit is de reden van de kritiek op Harry en Meghan (video)

Al meer dan een half jaar zijn Harry en Meghan vertrokken uit Engeland en begonnen aan hun publieke rol in de Verenigde Staten. Het loslippige stel krijgt flink wat kritiek in het Verenigd Koninkrijk, zowel in hun relatie als in hun relaties met het thuisland van Harry.

Kijken: Dit is de reden van de kritiek op <em>Harry en Meghan</em> (video) Al meer dan een half jaar zijn Harry en Meghan vertrokken uit Engeland en begonnen aan hun publieke rol in de Verenigde Staten. Het loslippige stel krijgt flink wat kritiek in het Verenigd Koninkrijk, zowel in hun relatie als in hun relaties met het thuisland van Harry. Marc van der Linden denkt dat Harry en Meghan zich weldegelijk druk maken om de kritiek: "Ze missen de aandacht die ze als royal zo af en toe wel eens hebben gehaat. Ze zijn 'madly in love' geweest en daarin hele rare beslissingen genomen." HarryHarry heeft volgens Van der Linden een aantal fouten gemaakt: "Hij wordt inderdaad flink overschaduwd door zijn vrouw. Hij is een hele moderne man. Ik denk dat het hem heel zwaar gaat vallen, de komende jaren. Hij zou zijn gezicht wat vaker in het Verenigd Koninkrijk moeten laten zien." Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Bijzondere details rond Harry en Meghan: "Harry heeft andere regels" (video) Bekijk deze video » Zien: Prins Harry en Meghan Markle geven inkijkje in hun leven tijdens corona Bekijk deze video »
Royals :
Kijken: Dit is de reden van de kritiek op Harry en Meghan (video)

Marc van der Linden denkt dat Harry en Meghan zich weldegelijk druk maken om de kritiek: "Ze missen de aandacht die ze als royal zo af en toe wel eens hebben gehaat. Ze zijn 'madly in love' geweest en daarin hele rare beslissingen genomen."

Harry
Harry heeft volgens Van der Linden een aantal fouten gemaakt: "Hij wordt inderdaad flink overschaduwd door zijn vrouw. Hij is een hele moderne man. Ik denk dat het hem heel zwaar gaat vallen, de komende jaren. Hij zou zijn gezicht wat vaker in het Verenigd Koninkrijk moeten laten zien."

Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Dit is de reden van de kritiek op Harry en Meghan (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier