Kijken: Shawn Mendes' muzikale documentaire vanaf maandag op Netflix

Kijken: Shawn Mendes' muzikale documentaire vanaf maandag op Netflix

Bijna iedere zichzelf respecterende celebrity lijkt tegenwoordig een eigen documentaire uit te brengen. Ook de documentaire over de piepjonge zanger Shawn Mendes is vanaf maandag te zien op Netflix. Mendes geeft een intiem kijkje in zijn leven als popsensatie, maar laat ook zien dat er een grote schaduwzijde is.

Kijken: <em>Shawn Mendes'</em> muzikale documentaire vanaf maandag op Netflix Bijna iedere zichzelf respecterende celebrity lijkt tegenwoordig een eigen documentaire uit te brengen. Ook de documentaire over de piepjonge zanger Shawn Mendes is vanaf maandag te zien op Netflix. Mendes geeft een intiem kijkje in zijn leven als popsensatie, maar laat ook zien dat er een grote schaduwzijde is. Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Shawn Mendes: In Wonder kunt kijken. Bekijk ook One World: Together At Home: Camila Cabello en Shawn Mendes zingen What A Wonderful World Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Shawn Mendes: In Wonder (Netflix) Bekijk deze video »
Film :
Kijken: Shawn Mendes' muzikale documentaire vanaf maandag op Netflix

Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Shawn Mendes: In Wonder kunt kijken.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Shawn Mendes' muzikale documentaire vanaf maandag op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier