Richard Groenendijk: Met De Mantel Der Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Richard Groenendijk: Met De Mantel Der Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Richard Groenendijk: Met De Mantel Der Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van de theatershow 'Met De Mantel Der Liefde' van cabaretier Richard Groenendijk uit de periode 2014-2016, een personalityshow vol hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige nummers. PrijsIn 2012 won Richard Groenendijk de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. StroomversnellingSindsdien kwam de carrière van de duizendpoot in een stroomversnelling. Hij maakte niet alleen een eigen CD, maar werd ook een graag geziene gast in diverse radio- en televisieprogramma's als Ranking the Stars en RTL Late Night. HartTheater blijft echter de plek waar het hart van Richard Groenendijk ligt en dat laat hij zien in 'Met De Mantel Der Liefde'. Jopie Parlevliet (Richard Groenendijk) zingt carnavalsnummer: Tebbie nou op je muil?! (video) Bekijk deze video » Richard Groenendijk weigert gesprek met Wilfred Genee: ‘Zeg het in mijn gezicht’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Richard Groenendijk: Met De Mantel Der Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Registratie van de theatershow 'Met De Mantel Der Liefde' van cabaretier Richard Groenendijk uit de periode 2014-2016, een personalityshow vol hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige nummers.

Prijs
In 2012 won Richard Groenendijk de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen.

Stroomversnelling
Sindsdien kwam de carrière van de duizendpoot in een stroomversnelling. Hij maakte niet alleen een eigen CD, maar werd ook een graag geziene gast in diverse radio- en televisieprogramma's als Ranking the Stars en RTL Late Night.

Hart
Theater blijft echter de plek waar het hart van Richard Groenendijk ligt en dat laat hij zien in 'Met De Mantel Der Liefde'.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Richard Groenendijk: Met De Mantel Der Liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier