Zondag met Lubach maakt eigen kerstcommercial: bekijk hem hier (video)

Zondag met Lubach maakt eigen kerstcommercial: bekijk hem hier (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken.

Hoe krijg je nog dat echte kerstgevoel als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? Kerstreclames zorgen voor warmte en licht in donkere dagen, en Zondag met Lubach doen daar even een schep bovenop met hun eigen kerstcommercial!

<em>Zondag met Lubach</em> maakt eigen <em>kerstcommercial</em>: bekijk hem hier (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken. Hoe krijg je nog dat echte kerstgevoel als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? Kerstreclames zorgen voor warmte en licht in donkere dagen, en Zondag met Lubach doen daar even een schep bovenop met hun eigen kerstcommercial! Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach maakt eigen kerstcommercial: bekijk hem hier (video)

Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach maakt eigen kerstcommercial: bekijk hem hier (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier