Zondag met Lubach gemist? Kiezen we Polen of Hongarije?

Zondag met Lubach gemist? Kiezen we Polen of Hongarije?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken.

Polen en Hongarije houden de EU-begroting tegen, maar beide landen voldoen allang niet meer aan de voorwaardes voor het EU-lidmaatschap. Lubach wil niet dat we moeten kiezen tussen Polen en Hongarije, maar "we moeten het niet toestaan dat kippetjes niet van kippetjes mogen houden en haantjes van haantjes."

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Kiezen we Polen of Hongarije? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken. Polen en Hongarije houden de EU-begroting tegen, maar beide landen voldoen allang niet meer aan de voorwaardes voor het EU-lidmaatschap. Lubach wil niet dat we moeten kiezen tussen Polen en Hongarije, maar "we moeten het niet toestaan dat kippetjes niet van kippetjes mogen houden en haantjes van haantjes." Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Kiezen we Polen of Hongarije?

Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Kiezen we Polen of Hongarije? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier