Zondag met Lubach: Bijzondere namen op kandidatenlijsten verkiezingen 2021

Zondag met Lubach: Bijzondere namen op kandidatenlijsten verkiezingen 2021

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken.

Volgend seizoen komt Lubach met een speciaal verkiezingsseizoen, en Lubach neemt alvast de gepresenteerde kandidatenlijsten met het publiek door. Zo passeren de 35 namen lange lijst van de SGP, het gloednieuwe #TeamKaag ter vervanging van D66 en de bijzondere namen van GroenLinks.

<em>Zondag met Lubach</em>: Bijzondere namen op kandidatenlijsten verkiezingen 2021 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken. Volgend seizoen komt Lubach met een speciaal verkiezingsseizoen, en Lubach neemt alvast de gepresenteerde kandidatenlijsten met het publiek door. Zo passeren de 35 namen lange lijst van de SGP, het gloednieuwe #TeamKaag ter vervanging van D66 en de bijzondere namen van GroenLinks. Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach: Bijzondere namen op kandidatenlijsten verkiezingen 2021

Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: Bijzondere namen op kandidatenlijsten verkiezingen 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier