Zondag met Lubach gemist? Het gevaar van deepfakes uitgelegd (video)

Zondag met Lubach gemist? Het gevaar van deepfakes uitgelegd (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken.

Deepfakes zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden en gaan ons leven veranderen, dat voorspelt Lubach in de uitzending van zondag.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Het gevaar van <em>deepfakes</em> uitgelegd (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken. Deepfakes zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden en gaan ons leven veranderen, dat voorspelt Lubach in de uitzending van zondag. "Er begint nu een tijdperk waarin computers ons voor de gek kunnen houden, maar we weten nog niet hoe we daarmee om moeten gaan. Dus laten we dat tijdperk zo kort mogelijk houden, door er met z’n allen goed over na te denken." Willem-AlexanderKoning Willem-Alexander sluit de laatste uitzending van dit seizoen af met een gastoptreden. Al is de vraag: was het deepfake, of was het echt? Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Het gevaar van deepfakes uitgelegd (video)

"Er begint nu een tijdperk waarin computers ons voor de gek kunnen houden, maar we weten nog niet hoe we daarmee om moeten gaan. Dus laten we dat tijdperk zo kort mogelijk houden, door er met z’n allen goed over na te denken."

Willem-Alexander
Koning Willem-Alexander sluit de laatste uitzending van dit seizoen af met een gastoptreden. Al is de vraag: was het deepfake, of was het echt?

Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Het gevaar van deepfakes uitgelegd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier