Undercover in Nederland: illegale kattenhandelaar probeert Alberto Stegeman op te lichten

Undercover in Nederland: illegale kattenhandelaar probeert Alberto Stegeman op te lichten

Zondagavond (22 november) was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman jacht maakte op een illegale kattenhandelaar, die doodzieke beestjes verkoopt aan nietsvermoedende klanten. De vrouw is afkomstig uit het buitenland en ze probeert ook het team van Stegeman, gewapend met een verborgen camera, op te lichten.

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hieronder.

Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Undercover in Nederland</em>: illegale kattenhandelaar probeert Alberto Stegeman op te lichten Zondagavond (22 november) was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman jacht maakte op een illegale kattenhandelaar, die doodzieke beestjes verkoopt aan nietsvermoedende klanten. De vrouw is afkomstig uit het buitenland en ze probeert ook het team van Stegeman, gewapend met een verborgen camera, op te lichten. Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hieronder. Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland gemist? Internetoplichter maakt levens kapot Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Ontspoorde oplichter geconfronteerd (video) Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: illegale kattenhandelaar probeert Alberto Stegeman op te lichten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: illegale kattenhandelaar probeert Alberto Stegeman op te lichten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV