Undercover in Nederland: katje van illegale handelaar zit onder de vlooien

Undercover in Nederland: katje van illegale handelaar zit onder de vlooien

Zondagavond (22 november) was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman illegale kattenhandelaars aanpakte. Bij de aankoop van een jong katje werd verteld dat het beestje ontwormd en ontvlooid zou zijn, maar een bezoekje aan de dierenarts laat een heel ander beeld zien: de kat zit onder de vlooien. "Dit is echt ernstig, want die kleine katjes worden gewoon leeggezogen door die vlooien."

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hieronder.

Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Undercover in Nederland</em>: katje van illegale handelaar zit onder de vlooien Zondagavond (22 november) was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman illegale kattenhandelaars aanpakte. Bij de aankoop van een jong katje werd verteld dat het beestje ontwormd en ontvlooid zou zijn, maar een bezoekje aan de dierenarts laat een heel ander beeld zien: de kat zit onder de vlooien. "Dit is echt ernstig, want die kleine katjes worden gewoon leeggezogen door die vlooien." Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hieronder. Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Undercover in Nederland gemist? Ontspoorde oplichter geconfronteerd (video) Bekijk deze video » Undercover in Nederland: illegale kattenhandelaar probeert Alberto Stegeman op te lichten Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: katje van illegale handelaar zit onder de vlooienCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: katje van illegale handelaar zit onder de vlooien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier