Zien: Willem-Alexander sluit de slotaflevering van Zondag met Lubach af

Zien: Willem-Alexander sluit de slotaflevering van Zondag met Lubach af

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken.

Koning Willem-Alexander sluit de laatste uitzending van dit seizoen af met een gastoptreden. Al is de vraag: was het deepfake, of was het echt? Bekijk het gastoptreden van onze Koning (met dank aan VFX Chris Ume) vanaf 15:51 in de video hieronder.

Zien: <em>Willem-Alexander</em> sluit de slotaflevering van <em>Zondag met Lubach</em> af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 22 november. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 22 november terugkijken. Koning Willem-Alexander sluit de laatste uitzending van dit seizoen af met een gastoptreden. Al is de vraag: was het deepfake, of was het echt? Bekijk het gastoptreden van onze Koning (met dank aan VFX Chris Ume) vanaf 15:51 in de video hieronder. Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de promo van Zondag met Lubach, "zonder Twan Huys" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Willem-Alexander sluit de slotaflevering van Zondag met Lubach af

Bekijk dit fragment van Zondag met Lubach hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem-Alexander sluit de slotaflevering van Zondag met Lubach af of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier