Samenvatting Liverpool - Leicester City (Premier League)

Samenvatting Liverpool - Leicester City (Premier League)

Samenvatting <em>Liverpool - Leicester City</em> (Premier League) Liverpool, een van de tegenstanders van Ajax in de Champions League, wachtte zondagavond een op het oog zware klus in de Premier League. Naaste concurrent Leicester City kwam namelijk op bezoek op Anfield. Het werd echter een makkelijke avond voor Liverpool: 3-0. De doelpunten kwamen op naam van Jonny Evans (eigen goal), de 'man in vorm' Diogo Jota en superspits Roberto Firmino. Bekijk de samenvatting van Liverpool - Leicester City hierboven. Bekijk ook Samenvatting Manchester United - West Bromwich Albion (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Leeds United - Arsenal (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Liverpool - Leicester City (Premier League)

Liverpool, een van de tegenstanders van Ajax in de Champions League, wachtte zondagavond een op het oog zware klus in de Premier League. Naaste concurrent Leicester City kwam namelijk op bezoek op Anfield. Het werd echter een makkelijke avond voor Liverpool: 3-0. De doelpunten kwamen op naam van Jonny Evans (eigen goal), de 'man in vorm' Diogo Jota en superspits Roberto Firmino.

Bekijk de samenvatting van Liverpool - Leicester City hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Liverpool - Leicester City (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier