Typisch Achterhoek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Achterhoek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Achterhoek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in de Achterhoek. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur te zien op NPO 2. LangzamerVerscholen in het oostelijkste puntje van Gelderland, er weg van de drukdoenerij die bij de Randstad hoort, lijkt de tijd in de Achterhoek langzamer te tikken. Trailer Typisch Achterhoek TrotsHet sprookjesachtige landschap wordt bewoond door een trots volk, zij leven met elkaar én met de natuur. In Typisch Achterhoek wordt het dagelijks leven gevolgd van een aantal markante streekbewoners. PodiumbeestZoals 'ouwe rocker' en podiumbeest Henk. Jarenlang speelde hij met zijn band de Achterhoekse kroegen plat. Zijn wilde haren heeft hij nog niet verloren. Maar echt rock 'n roll is het leven van Henk niet meer te noemen. Zien: familie Meiland geeft kennismakingsdiner in Hengelo (video) Bekijk deze video » PowNews: terugkijken met Boer Baanders op veelbewogen jaar (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in de Achterhoek. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur te zien op NPO 2.

Langzamer
Verscholen in het oostelijkste puntje van Gelderland, er weg van de drukdoenerij die bij de Randstad hoort, lijkt de tijd in de Achterhoek langzamer te tikken.

Trots
Het sprookjesachtige landschap wordt bewoond door een trots volk, zij leven met elkaar én met de natuur. In Typisch Achterhoek wordt het dagelijks leven gevolgd van een aantal markante streekbewoners.

Podiumbeest
Zoals 'ouwe rocker' en podiumbeest Henk. Jarenlang speelde hij met zijn band de Achterhoekse kroegen plat. Zijn wilde haren heeft hij nog niet verloren. Maar echt rock 'n roll is het leven van Henk niet meer te noemen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Typisch Achterhoek aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier