Docu Dierbaren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Dierbaren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Dierbaren gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Dierbaren (Sheltered) te zien op NPO 2. De docu zit vol rauwe en gevoelige observaties van het wel en wee in een dierenasiel. Zielige straatkatjesEen onophoudelijke stroom van levensgevaarlijke honden, zielige straatkatjes en afgedankte konijnen zet binnen de muren van het dierenasiel de liefdevolle band tussen mens en dier op spanning. Juiste matchMet aandachtige verzorging en training worden de kanshebbers door gedreven medewerkers en vrijwilligers weer opgeknapt en klaargestoomd voor een juiste match met een nieuw baasje. Alles draait erom de verschoppelingen een nieuw thuis te geven. ToevluchtsoordWe zien het dagelijkse leven in het asiel, waar verzorgers stank en agressie trotseren om honden weer handelbaar te maken en we beleven met hen de vreugde of het verdriet als het goed of slecht gaat met de dieren. Het asiel is een toevluchtsoord waar mensen onvoorwaardelijke liefde geven en troost vinden bij hun dierbaren. Ontroerende beelden: honden bieden ouderen troost in verpleeghuis (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Dierbaren (Sheltered) te zien op NPO 2. De docu zit vol rauwe en gevoelige observaties van het wel en wee in een dierenasiel.

Zielige straatkatjes
Een onophoudelijke stroom van levensgevaarlijke honden, zielige straatkatjes en afgedankte konijnen zet binnen de muren van het dierenasiel de liefdevolle band tussen mens en dier op spanning.

Juiste match
Met aandachtige verzorging en training worden de kanshebbers door gedreven medewerkers en vrijwilligers weer opgeknapt en klaargestoomd voor een juiste match met een nieuw baasje. Alles draait erom de verschoppelingen een nieuw thuis te geven.

Toevluchtsoord
We zien het dagelijkse leven in het asiel, waar verzorgers stank en agressie trotseren om honden weer handelbaar te maken en we beleven met hen de vreugde of het verdriet als het goed of slecht gaat met de dieren. Het asiel is een toevluchtsoord waar mensen onvoorwaardelijke liefde geven en troost vinden bij hun dierbaren.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Dierbaren gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier