Danny & the Brotherhood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny & the Brotherhood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny & the Brotherhood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het tweedelige Danny & the Brotherhood duikt journalist en documentairemaker Danny Ghosen in de wereld van 'brotherhood' Sin Miedo. Deze en volgende week maandag om 21:20 uur op NPO 3. MotorclubsGhosen maakt kennis met de club, die is ontstaan nadat motorclubs als de Hell's Angels, No Surrender en Satudarah verboden werden. Oud-leden van de motorclubs én nieuwe leden verenigen zich nu als nieuwe 'brotherhoods'. Groot feestDe mannen van Sin Miedo delen met Danny wie ze zijn en waarom de brotherhood zo belangrijk voor ze is. Ghosen is erbij als ze twee nieuwe 'chapters' inwijden. Dit eindigt met een groot feest in hun geheime clubhuis. Verhitte strijdDe club heeft ook een gecompliceerde relatie met politie en lokale overheden. De politie houdt hen naar eigen zeggen structureel in de gaten en met de gemeente voeren ze een verhitte strijd om hun clubhuis te behouden. Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 8 over boze woonwagenbewoners Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 9: huisartsen kritisch op coronabeleid Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 10 over illegale coronafeesten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het tweedelige Danny & the Brotherhood duikt journalist en documentairemaker Danny Ghosen in de wereld van 'brotherhood' Sin Miedo. Deze en volgende week maandag om 21:20 uur op NPO 3.

Motorclubs
Ghosen maakt kennis met de club, die is ontstaan nadat motorclubs als de Hell's Angels, No Surrender en Satudarah verboden werden. Oud-leden van de motorclubs én nieuwe leden verenigen zich nu als nieuwe 'brotherhoods'.

Groot feest
De mannen van Sin Miedo delen met Danny wie ze zijn en waarom de brotherhood zo belangrijk voor ze is. Ghosen is erbij als ze twee nieuwe 'chapters' inwijden. Dit eindigt met een groot feest in hun geheime clubhuis.

Verhitte strijd
De club heeft ook een gecompliceerde relatie met politie en lokale overheden. De politie houdt hen naar eigen zeggen structureel in de gaten en met de gemeente voeren ze een verhitte strijd om hun clubhuis te behouden.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny & the Brotherhood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier