Zien: Michael van Gerwen in kwartfinale Grand Slam uitgeschakeld door Simon Whitlock

Zien: Michael van Gerwen in kwartfinale Grand Slam uitgeschakeld door Simon Whitlock

Michael van Gerwen leek, na een lastige periode, zijn vorm helemaal te hebben teruggevonden op de Grand Slam of Darts. Hij gooide de ene na de andere indrukwekkende wedstrijd, maar tegen Simon Whitlock ging het mis in de kwartfinale.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> in kwartfinale Grand Slam uitgeschakeld door Simon Whitlock Michael van Gerwen leek, na een lastige periode, zijn vorm helemaal te hebben teruggevonden op de Grand Slam of Darts. Hij gooide de ene na de andere indrukwekkende wedstrijd, maar tegen Simon Whitlock ging het mis in de kwartfinale. Tekst gaat verder onder video. Zenuwslopende partijDe twee heren maakten er een zenuwslopende partij van. Van Gerwen had lang de leiding met een marge van drie à vier legs, maar in de slotfase knokte Whitlock zich terug. Op dat moment begonnen de dubbels bij Van Gerwen minder te lopen. Hij kreeg veel kansen om de wedstrijd te beslissen, maar de beslissende dubbel viel niet. Whitlock profiteerde en won zodoende met 15-16. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Michael van Gerwen - Simon Whitlock hierboven. Bekijk ook Grand Slam of Darts: Michael van Gerwen verslaat ook Gabriel Clemens met gemak Bekijk deze video » Video: Michael Van Gerwen reageert op uitspraken Peter Wright Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen in kwartfinale Grand Slam uitgeschakeld door Simon Whitlock

Zenuwslopende partij
De twee heren maakten er een zenuwslopende partij van. Van Gerwen had lang de leiding met een marge van drie à vier legs, maar in de slotfase knokte Whitlock zich terug. Op dat moment begonnen de dubbels bij Van Gerwen minder te lopen. Hij kreeg veel kansen om de wedstrijd te beslissen, maar de beslissende dubbel viel niet. Whitlock profiteerde en won zodoende met 15-16.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Michael van Gerwen - Simon Whitlock hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Michael van Gerwen in kwartfinale Grand Slam uitgeschakeld door Simon Whitlock of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier