Video: Michael van Gerwen vindt zichzelf "ongelofelijke lul" na onnodige nederlaag

Video: Michael van Gerwen vindt zichzelf "ongelofelijke lul" na onnodige nederlaag

Michael van Gerwen kwam zondagavond (22 november) op de Grand Slam of Darts in actie tegen de Australiër Simon Whitlock. Het werd een partij om snel te vergeten, want Van Gerwen miste maar liefst acht matchdarts en zag Whitlock er uiteindelijk vandoor gaan met de zege. Van Gerwen vindt zichzelf "een ongelofelijke lul" na de nederlaag.

Tekst gaat verder onder video.

Video: <em>Michael van Gerwen</em> vindt zichzelf &quot;ongelofelijke lul&quot; na onnodige nederlaag Michael van Gerwen kwam zondagavond (22 november) op de Grand Slam of Darts in actie tegen de Australiër Simon Whitlock. Het werd een partij om snel te vergeten, want Van Gerwen miste maar liefst acht matchdarts en zag Whitlock er uiteindelijk vandoor gaan met de zege. Van Gerwen vindt zichzelf "een ongelofelijke lul" na de nederlaag. Tekst gaat verder onder video. DoodziekTegenover Arjan van der Giessen van RTL 7 Darts vertelt Van Gerwen dat hij zich doodziek voelt na de (onnodige) verliespartij. Volgens hem mag het gewoon niet gebeuren dat je zó veel pijlen mist om de wedstrijd te beslissen. "Als je zoveel pijlen voor de wedstrijd mist moet je gewoon lekker je spullen pakken en lekker naar huis gaan. Godverdomme, ik baal echt als een stekker," aldus Van Gerwen. Bekijk het interview met Michael van Gerwen hierboven. Bekijk ook Grand Slam of Darts: Michael van Gerwen verslaat ook Gabriel Clemens met gemak Bekijk deze video » Video: Michael Van Gerwen reageert op uitspraken Peter Wright Bekijk deze video »
Darts :
Video: Michael van Gerwen vindt zichzelf "ongelofelijke lul" na onnodige nederlaag

Doodziek
Tegenover Arjan van der Giessen van RTL 7 Darts vertelt Van Gerwen dat hij zich doodziek voelt na de (onnodige) verliespartij. Volgens hem mag het gewoon niet gebeuren dat je zó veel pijlen mist om de wedstrijd te beslissen. "Als je zoveel pijlen voor de wedstrijd mist moet je gewoon lekker je spullen pakken en lekker naar huis gaan. Godverdomme, ik baal echt als een stekker," aldus Van Gerwen.

Bekijk het interview met Michael van Gerwen hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Michael van Gerwen vindt zichzelf "ongelofelijke lul" na onnodige nederlaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier