Eljero Elia krijgt het aan de stok met cameraman: "Waarom volg je mij?" (video)

Eljero Elia krijgt het aan de stok met cameraman: "Waarom volg je mij?" (video)

Eljero Elia is sinds dit seizoen weer te bewonderen op de Nederlandse voetbalvelden, maar zijn comeback bij FC Utrecht verloopt niet geheel vlekkeloos. Dit weekend kreeg hij het tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle ook nog eens aan de stok met een cameraman. "Waarom volg je mij?"

Tekst gaat verder onder video.

<em>Eljero Elia</em> krijgt het aan de stok met cameraman: &quot;Waarom volg je mij?&quot; (video) Eljero Elia is sinds dit seizoen weer te bewonderen op de Nederlandse voetbalvelden, maar zijn comeback bij FC Utrecht verloopt niet geheel vlekkeloos. Dit weekend kreeg hij het tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle ook nog eens aan de stok met een cameraman. "Waarom volg je mij?" Tekst gaat verder onder video. OpdrachtIn het programma Dit was het weekend van FOX Sports bespreekt Jan Joost van Gangelen het incident met Kees Kwakman en Kenneth Perez. Vooral Perez had geen goed woord over voor het gedrag van Elia. "Eljero Elia, ga gewoon voetballen. Hou op met die randzaken." Bekijk het fragment met Eljero Elia hierboven. Bekijk ook Hilarische beelden: Eljero Elia neemt telefoon op tijdens kampioenswedstrijd Bekijk deze video » Eljero Elia: "In Utrecht voor plek in top vier Eredivisie" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Eljero Elia krijgt het aan de stok met cameraman: "Waarom volg je mij?" (video)

Opdracht
In het programma Dit was het weekend van FOX Sports bespreekt Jan Joost van Gangelen het incident met Kees Kwakman en Kenneth Perez. Vooral Perez had geen goed woord over voor het gedrag van Elia. "Eljero Elia, ga gewoon voetballen. Hou op met die randzaken."

Bekijk het fragment met Eljero Elia hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eljero Elia krijgt het aan de stok met cameraman: "Waarom volg je mij?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier