Quinty Trustfull: Loretta is altijd een beetje bij me (video)

Quinty Trustfull: Loretta is altijd een beetje bij me (video)

Quinty Trusttfull en Loretta Schrijver brengen al meer dan tien jaar diverse ochtenden per week met elkaar door. Dat schept uiteraard een band en het resulteert af en toe ook in een klein cadeautje, zoals maandag. Quinty: "Ik was aan het winkelen in Den Haag en op de een of andere manier ben jij toch altijd een beetje bij me."

'Moest ik voor je kopen'
Ze vervolgt: "Ik was in een heel mooi winkeltje en toen zag ik dit en dat moest ik voor je kopen. Want ik moest gewoon meteen aan jou denken." Wat het precies was zie je in het fragment van Koffietijd hieronder.

Quinty Trustfull: <em>Loretta</em> is altijd een beetje bij me (video) Quinty Trusttfull en Loretta Schrijver brengen al meer dan tien jaar diverse ochtenden per week met elkaar door. Dat schept uiteraard een band en het resulteert af en toe ook in een klein cadeautje, zoals maandag. Quinty: "Ik was aan het winkelen in Den Haag en op de een of andere manier ben jij toch altijd een beetje bij me." 'Moest ik voor je kopen'Ze vervolgt: "Ik was in een heel mooi winkeltje en toen zag ik dit en dat moest ik voor je kopen. Want ik moest gewoon meteen aan jou denken." Wat het precies was zie je in het fragment van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Koffietijd: Flip (hond van Loretta) heeft een ochtendhumeur (video) Bekijk deze video »
TV :
Quinty Trustfull: Loretta is altijd een beetje bij me (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Quinty Trustfull: Loretta is altijd een beetje bij me (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier