Goedemorgen Nederland: nooit eerder keken we zoveel televisie als in 2020

Goedemorgen Nederland: nooit eerder keken we zoveel televisie als in 2020

We hebben in Nederland te maken met een opvallende trend, het ouderwetse thuis voor de buis is weer terug van weggeweest. Nooit eerder zaten we zoveel voor de televisie als in 2020, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Programma’s die goed scoren dit jaar zijn Wie is de Mol, Heel Holland Bakt, The Voice of Holland en The Masked singer.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: nooit eerder keken we zoveel <em>televisie</em> als in 2020 We hebben in Nederland te maken met een opvallende trend, het ouderwetse thuis voor de buis is weer terug van weggeweest. Nooit eerder zaten we zoveel voor de televisie als in 2020, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Programma’s die goed scoren dit jaar zijn Wie is de Mol, Heel Holland Bakt, The Voice of Holland en The Masked singer. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mattie & Marieke: Is tv kijken veel beter voor ontspanning dan yoga? Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: nooit eerder keken we zoveel televisie als in 2020Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: nooit eerder keken we zoveel televisie als in 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier