Zien: verlovingsinterview prinses Diana en prins Charles

Zien: verlovingsinterview prinses Diana en prins Charles

Op 24 februari 1981 gaven prins Charles en zijn toenmalige aanstaande echtgenote Diana Spencer hun eerste officiële gezamenlijke interview. Dat deden zij om hun verloving bekend te maken. Het ging er een beetje ongemakkelijk aan toe maar de hele wereld was wel direct groot fan van de enigszins timide Diana. Bekijk het verlovingsinterview hieronder.

Zien: <em>verlovingsinterview</em> prinses Diana en prins Charles Op 24 februari 1981 gaven prins Charles en zijn toenmalige aanstaande echtgenote Diana Spencer hun eerste officiële gezamenlijke interview. Dat deden zij om hun verloving bekend te maken. Het ging er een beetje ongemakkelijk aan toe maar de hele wereld was wel direct groot fan van de enigszins timide Diana. Bekijk het verlovingsinterview hieronder. Bekijk ook Video: beruchte prinses Diana interview met Martin Bashir (BBC) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: verlovingsinterview prinses Diana en prins CharlesPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: verlovingsinterview prinses Diana en prins Charles of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier