Video: Gordon toch weer aan de champagne?

Video: Gordon toch weer aan de champagne?

In 100 Jaar Jong krijgt Gordon maandagavond een tik op zijn vingers van de lieve dame die hij bezoekt en voor wie hij ruimhartig een glas champagne inschenkt. "Dit is geen champagne inschenken, veel te vol."

'Wat lekker'
Gelukkig is de smaak er niet minder door: "Oh jongens wat lekker", verzucht de zichtbaar genietende nippende presentator. Maar eigenlijk dronk Gordon toch helemaal niet meer? Bekijk het fragment van 100 Jaar Jong hieronder.

Video: <em>Gordon</em> toch weer aan de champagne? In 100 Jaar Jong krijgt Gordon maandagavond een tik op zijn vingers van de lieve dame die hij bezoekt en voor wie hij ruimhartig een glas champagne inschenkt. "Dit is geen champagne inschenken, veel te vol." 'Wat lekker'Gelukkig is de smaak er niet minder door: "Oh jongens wat lekker", verzucht de zichtbaar genietende nippende presentator. Maar eigenlijk dronk Gordon toch helemaal niet meer? Bekijk het fragment van 100 Jaar Jong hieronder. 100 jaar jong is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 100 Jaar Jong: Ingrid scharrelt nog volop rond het huis: "Altijd druk" (video) Bekijk deze video » Video: Gordon over kinderboek Sinterklaas en de vuurvliegjes Bekijk deze video »

100 jaar jong is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gordon toch weer aan de champagne? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier